Ιβάνα, EURO χωρίς εσένα δε γίνεται

0
135

Ιβάνα, EURO χωρίς εσένα δε γίνεται. Δεν είναι μόνη η στρογγυλή θεά που θαυμάζουμε οι ποδοσφαιρόφιλοι, αλλά και άλλες θεές της ομορφιάς.

Το Euro έχει μπει εδώ και μερικές ημέρες για τα καλά στη φίλαθλη ζωή μας και θα μας κρατήσει συντροφιά έως και τις 11 Ιουλίου, όταν και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Και μπορεί από άποψη θεάματος εντός των τεσσάρων γραμμών τα πράγματα να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά (ιδίως από την στιγμή που όλα είναι καλά με τον Κρίστιαν Έρικσεν…), όμως εκτός αυτών το πράγμα λίγο «χωλαίνει», καθώς υπάρχει μία τεράστια απουσία από εκείνες που δεν καλύπτονται.

Σε τι αναφερόμαστε; Μα, φυσικά, στη νούμερο 1 φαν της Κροατίας, την εντυπωσιακή Ιβάνα Νολ.

Το μελαχρινό κορίτσι είχε πέσει σαν… κομήτης στα γήπεδα της Ρωσίας στο Μουντιάλ του 2018, μια και έκανε τους πάντες να κοιτάνε αυτήν που ήταν ντυμένη στα χρώματα της αγαπημένης της εθνικής και ν’ αδιαφορούν για τα όσα γίνονται στο χορτάρι.

Μάλιστα, η Ιβάνα είχε αποδειχτεί εξαιρετικό γούρι για τους Κροάτες διεθνείς, με την ομάδα να φτάνει έως και τον τελικό της διοργάνωσης και να ηττάται εκεί από τους Γάλλους. Φέτος, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει την πανέμορφη κυρία Νολ στις εξέδρες, αναφέρει το Gossip-tv.

Ελπίζουμε να «διορθωθεί» αυτό άμεσα, καθώς Euro χωρίς Ιβάνα είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Δείτε παρακάτω μερικές λήψεις της και θα καταλάβετε το γιατί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr