Ιβάνκα Τραμπ κορωνοϊός: Το μήνυμα για τον πατέρα της που νοσεί

0
35

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ δημοσίευσε φωτογραφία του όπου φαίνεται ο πατέρας της να εργάζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στρατιωτικού νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται. «Τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να εργάζεται για τον αμερικανικό λαό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιβάνκα Τραμπ.

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του Αμερικανού προέδρου στο Twitter

Νωρίτερα, σε άλλη ανάρτησή της αναφέρθηκε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Αμερικανού προέδρου από το νοσοκομείο. Ο πατέρας της, υποστηρίζει, είναι τόσο αισιόδοξος, ευγνώμων και δυνατός όσο φαίνεται και ακούγεται.

Τι είπε ο Τραμπ στο μήνυμά του

«Θα επιστρέψω σύντομα!» είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Τραμπ σε νέο βίντεο που ανέβασε στο Twitter, αλλά τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι «η πραγματική δοκιμασία».

«Θέλω να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω όλους τους απίθανους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Είμαι στο Walter Reed. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο για την δουλειά που κάνει. Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει ακόμα να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη. Έχουμε ακόμα βήματα να κάνουμε και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να επιστρέψω.

Νομίζω οτι θα επιστρέψω σύντομα. Πρέπει να τελειώσουμε την προεκλογική εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει και για την οποία κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Είναι κάτι που συνέβη για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και μάχομαι γι αυτούς. Όχι μόνο για τους Αμερικάνους, αλλά για όλο τον κόσμο. Θα νικήσουμε αυτόν τον κορωνοϊό ή όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάσετε.

Αν δούμε τις θεραπείες που υπάρχουν και αυτές που θα έρθουν σύντομα θα τις αποκαλούσα ως θαύματα. Θαύματα που έρχονται από τον Θεό. Θέλω να σας πω ότι νιώθω καλά. Τις επόμενες μέρες θα είναι η πραγματική δοκιμασία. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο για την υποστήριξή του. Υπόσχομαι να μην την ξεχάσω ποτέ. Να ευχαριστήσω όλους τους ηγέτες του κόσμου.

Ξέρουν τι βιώνουμε. Δεν μπορούσα να μένω κλεισμένος στο οβάλ γραφείο και να μην κάνω τίποτα, για να προφυλαχθώ. Αυτή είναι η Αμερική. Η καλύτερη χώρα στον κόσμο και η πιο ισχυρή. Δεν θα μπορούσα να μείνω κλειδωμένος πάνω στο γραφείο μου, για να είμαι ασφαλής», υπογράμμισε στο νέο μήνυμα του ο Ντόναλντ Τραμπ, ενω ενημερώνει και για την πορεία της υγείας της συζύγου του Μελάνια Τραμπ.

Η κατάσταση της υγείας της Μελάνια Τραμπ

«Η πρώτη μας κυρία τα πάει πολύ καλά… Η Μελάνια το χειρίζεται πολύ καλά. Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει, είναι ελαφρώς νεότερη από εμένα. Λίγο. Και επομένως, απλά γνωρίζουμε την ασθένεια, γνωρίζουμε την κατάσταση με την ηλικία σε σχέση με τους νεότερους. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», σημειώνει στο μηνυμά του ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr