“Καμπανάκι” για ΜακΚίσικ στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός για… Ομπασόχαν – Ψάχνει ξανά στο ΝΒΑ ο ΠΑΟ!

0
51

Η… μάχη για Μήτογλου και το “κόλπο γκρόσο” με τον Ραζνάτοβιτς.

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχει βγει η απόφαση για την τιμωρία του. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να παραμονεύουν. Να περιμένουν καλά νέα, ώστε να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν. Τα καλά νέα θα είναι αν τιμωρηθεί με έναν χρόνο ή με λιγότερο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα ορμήσουν για να τον πάρουν και να τον έχουν στο υπόλοιπο της σεζόν,

Αν, όμως, ο Μήτογλου τιμωρηθεί με δύο χρόνια και περισσότερο, οι «αιώνιοι» δεν πρόκειται να ασχοληθούν. Δεν σημαίνει, όμως, αυτό ότι δεν θα κινηθούν μεταγραφικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη για την φροντ-λάιν. Αν αυτός θα είναι ο Μήτογλου, θα είναι το ιδανικό, λόγω και του ελληνικού διαβατηρίου. Αν δεν είναι ο Μήτογλου, μπορεί να είναι ένας παίκτης, που θα προέρχεται είτε από το ΝΒΑ είτε από την Ευρώπη. Ενας ψηλός, που θα γεμίσει την φροντ-λάιν και θα βοηθήσει τους ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ψηλό, καθώς η φροντ-λάιν του είναι πλήρης. Μπορεί, όμως, να ασχοληθεί με γκαρντ, ειδικά αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως παίζει ο Κάνααν με τον ΜακΚίσικ. Η αγορά δεν είναι γεμάτη από τέτοιους παίκτες, αλλά υπάρχουν λύσεις. Είτε από το ΝΒΑ, είτε ακόμη και από την ίδια την Ευρωλίγκα. Από κάποια ομάδα, δηλαδή, που σε λίγο καιρό δεν θα έχει τύχη για την οκτάδα.

Να πάρει, δηλαδή, η ομάδα του Πειραιά έναν παίκτη σαν τον Ομπασόχαν της Βιλερμπάν ή τον Τζαλίν Σμιθ της Αλμπα, την εκπροσώπηση του οποίου έχει πλέον ο περίφημος Μίσκο Ραζνάτοβιτς.Και του Ολυμπιακού, πάντως, και του Παναθηναϊκού τα ενδεχόμενα αυτά αργούν ακόμη και δεν είναι σίγουρο κιόλας ότι θα γίνουν. Θα αλλάξει σίγουρα το δεδομένο αυτό, αν ξετιμωρηθεί ο Μήτογλου και η τιμωρία του είναι μικρή. Τότε θα γίνει μάχη ανάμεσα στους «αιώνιους» πολύ μεγαλύτερη από αυτή, που έγινε στο ντέρμπι της Δευτέρας, αλλά και από όσα ακολούθησαν.

Με πληροφορίες από sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr