Καφεκοπτεία Λουμίδη: Ένας χρόνος λειτουργίας για το ηλεκτρονικό κατάστημα

0
86

Καφεκοπτεία Λουμίδη: «Προσφέρουμε εξαιρετικά χαρμάνια, μαγευτικά αρώματα, ολοκληρωμένες γεύσεις αλλά και όλες τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που συνοδεύουν τον καφέ και το τσάι».

Το 1919 στον Πειραιά, ο Αντώνης Λουμίδης ξεκίνησε με ζήλο και μεράκι το χτίσιμο της ελληνικής ιστορίας του καφέ. Σταθερός στην παράδοση από το 1983 στην Κηφισιά, ο εγγονός του, Αντώνης Λουμίδης, προσέφερε ό,τι πιο σύγχρονο στον καφέ και όχι μόνο και εξελίχτηκε στο πιο πρωτοπόρο και ολοκληρωμένο καφεκοπτείο που φιλοξενεί τα πιο καταξιωμένα και επώνυμα προϊόντα από όλο τον κόσμο.

«Προσφέρουμε εξαιρετικά χαρμάνια, μαγευτικά αρώματα, ολοκληρωμένες γεύσεις αλλά και όλες τις μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που συνοδεύουν τον καφέ και το τσάι, καθώς και όλα τα αξεσουάρ για τη σωστή παρασκευή και το σερβίρισμά τους. Ολοκληρώνουμε την εικόνα ενός εξειδικευμένου καφεκοπτείου διαθέτοντας άριστη ποιότητα φρέσκων ξηρών καρπών και σοκολατοειδών», αναφέρεται στο επίσημο site.

Ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας και εμπορίου, οδήγησε στη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να επισκέπτεται το κατάστημα και να αγοράζει και ηλεκτρονικά. Μάλιστα, ένα έτος λειτουργίας συμπλήρωσε το ηλεκτρονικό κατάστημα των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2020, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχώρησαν σε μια καινοτόμα δράση για το ελληνικό επιχειρείν του καφέ, λανσάροντας το δικό τους e-shop, με αξιόλογα αποτελέσματα.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν τον ελληνικό καφέ να κυριαρχεί στις προτιμήσεις των πελατών και να κρατά την ηγετική θέση του στην κατανάλωση καφέ στο σπίτι. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 380.000 επισκέψεις καταναλωτών και έχουν διεκπεραιωθεί πάνω από 13.000 παραγγελίες πανελλαδικά.

«Λύσεις που στηρίζουν τους πελάτες μας»

Ο Ιάσων Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής των Καφεκοπτείων Λουμίδη, σημείωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το εξής: «Το e-shop μας έχει αναδειχθεί, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας του, σε αξιόπιστο και γρήγορα αναπτυσσόμενο κανάλι πώλησης για την επιχείρησή μας. Σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε με την πανδημία του COVID-19 απαιτείται να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε λύσεις που στηρίζουν τους πελάτες μας και ενισχύουν την ψηφιοποίηση της εμπορικής μας δραστηριότητας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άριστη ποιότητα και τη φρεσκάδα του προϊόντος που παραδίδεται στον καταναλωτή, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διεύρυναν το δίκτυο πωλήσεών τους. Σήμερα, καταναλωτές από όλη την Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος την απόλυτη αγοραστική εμπειρία.

Η πολύ φιλική και λειτουργική πλοήγηση στο ηλεκτρονικό  κατάστημα  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες  να επιλέξουν προϊόντα εύκολα και απλά  μέσα από μια μεγάλη γκάμα.  Επιπλέον, ο καφές αλέθεται και συσκευάζεται λίγο πριν την τελική αποστολή του στον πελάτη. Αυτό, σε συνδυασμό με την γρήγορη ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστέλλεται την επόμενη κιόλας μέρα από τη λήψη της) οδηγεί στο να παραλαμβάνει ο πελάτης πάντα φρεσκοκομμένο καφέ με υπέροχο άρωμα και πλούσια γεύση.

Μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο πελάτης θα βρει όλα τα είδη καφέ (ελληνικό, φίλτρου, espresso, στιγμιαίο και κάψουλες), παρασκευασμένο και συσκευασμένο από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη. Επίσης, μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων και τροφίμων που ολοκληρώνουν την αυθεντική εμπειρία του καφέ.

Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η προϊοντική σειρά «Λέξεις και Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές Παράδοσης»: Η σειρά γλυκισμάτων ιδιωτικής ετικέτας των Καφεκοπτείων Λουμίδη, βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές, που σκοπό έχει να αναδείξει την εμπειρία του καφέ. Στο e-shop  επίσης, πωλούνται και αξεσουάρ αποθήκευσης, παρασκευής και σερβιρίσματος του καφέ, συλλεκτικά προϊόντα, όπως και συνθέσεις δώρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr