Καλιφόρνια διάσωση: Γυναίκα αστυνομικός έσωσε άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο από διερχόμενο τρένο

0
54

Κόβει την ανάσα το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της πόλης Λόντι στην Καλιφόρνια από τη διάσωση ενός ατόμου με αναπηρία από γυναίκα αστυνομικό.

Τη συγκλονιστική στιγμή απαθανάτισε η κάμερα στην στολή της γυναίκας αστυνομικού. Λίγα δευτερόλεπτα αν αργούσε, ο άτυχος άνδρας θα είχε γίνει κομμάτια. Το βίντεο έχει γίνει Viral αφού καταγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της διάσωσης ενός άνδρα καθηλωμένου σε αναπηρικό αμαξίδιο, ο οποίος εγκλωβίστηκε στις ράγες, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η αστυνομικός Έρικα Ουρέα έτυχε να περνά από το σημείο, όταν αντιλήφθηκε πως ένα άτομο είχε εγκλωβιστεί στις ράγες του τρένου. Ενώ ο συρμός πλησίαζε, εκείνη πετάχτηκε έξω από το περιπολικό κι έτρεξε στο πλευρό του ανάπηρου άνδρα. Το αναπηρικό αμαξίδιο είχε εγκλωβιστεί στις ράγες και εκείνος δεν μπορούσε να απομακρυνθεί.

Τον άρπαξε και τον τράβηξε μακριά, δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο Ο 66χρονος άνδρας στάθηκε τυχερός, αφού η αστυνομικός αποδείχθηκε «φύλακας-άγγελος» για τον ίδιο και ευτυχώς το μόνο που υπέστη ο 66χρονος άνδρας ήταν ένα τραύμα στο πόδι από την πτώση του το οποίο αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr