Καμίλα: Το μήνυμα της στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

0
64

Καμίλα: Στη σελίδα του Οίκου Κλάρενς στο Twitter, η σύζυγος του Καρόλου, πρίγκιπα της Ουαλίας, η οποία υποστηρίζει δράσεις κατά της ενδοοικογενειακής κακοποίησης με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους ανθρώπους ότι δεν είναι «μόνοι». «Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τους πάντες, καθώς έχει ζητηθεί απ’ όλους μας να μείνουμε στο σπίτι για να είμαστε ασφαλείς. Αλλά για κάποιους από εσάς είναι ακόμα πιο δύσκολο, επειδή το σπίτι δεν είναι ασφαλές μέρος» τονίζεται στο μήνυμα.

«Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι όταν σας ζητούν να μείνετε εκεί μπορεί να αισθάνεστε πολύ απομονωμένοι και φοβισμένοι για εσάς και την οικογένειά σας. Μπορεί να σημαίνει ότι περνάτε περισσότερο χρόνο με το άτομο που σας βλάπτει» προσθέτει η Δούκισσα της Κορνουάλης.

Αν είστε σε αυτή την κατάστασή ή αν ανησυχείτε για κάποιον άλλο, θέλω να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι» σημειώνει. «Ακόμη και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι σας, μπορείτε να καλέσετε την Εθνική Γραμμή Βοήθειας για την Ενδοοικογενειακή Βία ή να επικοινωνήσετε με μία από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις για προστασία από την ενδοοικογενειακή βία. Παρακαλώ μείνετε ασφαλείς και λάβετε βοήθεια».

Από τον οίκο Κλάρενς δημοσιεύθηκαν και τηλεφωνικοί αριθμοί για ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο που χρειάζονται βοήθεια. Η Δούκισσα της Κορνουάλης προς το παρόν είναι σε απομόνωση στο Μπίρκαλ της Σκωτίας μακριά από τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Πηγή: Pagenews.gr