Κάρολαιν: Η κόρη της στην αγκαλιά της μητέρας του Μπάμπη

0
113

Κάρολαιν: Η πεθερά της έσφιξε στην αγκαλιά της το εγγονάκι της, πριν το παραδώσει στην οικογένεια της Κάρολαιν.

Με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της, η μητέρα του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφυγε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή για να παραδώσει το βρέφος στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. Με τη συνοδεία του γιου της, του αδερφού του Μπάμπη, προχώρησαν μέχρι το αυτοκίνητό τους.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να παραδώσουν τη Λυδία στη μητέρα της Καρολάιν, όπως άλλωστε έκρινε προσωρινά το Δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντησή τους θα γίνει σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δυο οικογένειες θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στην οικογένεια της 20χρονης, ενώ αφαιρέθηκε και η γονική μέριμνα από τον 33χρονο συζυγοκτόνο. Η οικογένεια του πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την ενός έτους Λυδία, πέντε ημέρες τον μήνα, 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

«Πρόσκληση» στους γονείς του Μπάμπη αν θέλουν να δουν τη Λυδία

Μιλώντας στο MEGA ο κ. Χαρμάνης, υποστήριξε πως «κάποια στιγμή θα το παραλάβει το μωρό (σ.σ. η μητέρα της Καρολάιν), μέχρι αύριο θα το έχει παραλάβει. Εκτελείται η διάταξη της εισαγγελέως, με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον πατέρα, ανατέθηκε η επιμέλεια στους γονείς της Καρολάιν, και καθορίστηκε και μια επικοινωνία του παιδιού, πέντε φορές το μήνα επί ένα τετράωρο την ημέρα, με τους γονείς του δράστη».

Ο ίδιος ανάφερε πως όταν έφτασε η μητέρα της Καρολάιν στο Βόλο έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να της πάρουν συνέντευξη.

«Έχει το πένθος της η γυναίκα, δεν θέλει δημοσιότητα. Στήσαμε ολόκληρη επιχείρηση να μπω με το αυτοκίνητό μου μέσα στο πλοίο να πάρω την κ. Σουζάνα για να μην βγει στις κάμερες. Και οργανώνουμε και σήμερα μια επιχείρηση, για να μεταφερθεί το μωρό με ασφάλεια στην Αλόννησο» εξήγησε και πρόσθεσε: «Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν, της μοιάζει καταπληκτικά».

Ο ίδιος ανέφερε πως όταν η μητέρα της Καρολάιν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στη θλίψη της. Έκανε ακόμη γνωστό πως το παιδί το είδε τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι.

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπίτι στην Αλόννησο και θα μπορούν αν το επιθυμούν να βλέπουν και περισσότερες φορές το παιδί από αυτές που προβλέπονται από τη διάταξη. Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν» συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση είναι προσωρινή και εκτίμησε πως μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει οριστική απόφαση. «Για το μεγάλωμα της μικρής οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη ειδικών επιστημόνων και θα προχωρήσουν. Αισθάνονται το βάρος της ευθύνης. Θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθεια των ειδικών. Είναι νέα, δυνατή και πολύ καλός άνθρωπος η μητέρα της Καρολάιν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr