Καστοριά θαμμένο οπλοστάσιο: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας – Βρήκαν όπλα σε χωράφια

0
34

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στην Καστοριά από το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου. Η περιοχή αποκλείστηκε, με τους μόνιμους κατοίκους να κυκλοφορούν με ιδιαίτερη προσοχή λόγω των αστυνομικών μέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, σημαντική ποσότητα όπλων και πυρομαχικών εντόπισαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς να είναι επιμελώς θαμμένα σε αγροτική περιοχή κοντά στη διασταύρωση Μαυροχωρίου προς Αμπελόκηπους (περιοχή Γκιόλε), λίγο έξω από την πόλη της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για πέντε αυτόματα τυφέκια εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου καλάσνικοφ, ένας εκτοξευτήρας με αντιαρματικές ρουκέτες, χειροβομβίδες και κουτιά με σφαίρες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι ακόμη σε εξέλιξη, ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τα ευρήματα σχετίζονται με την υπόθεση σύλληψης αξιωματικού της Αστυνομίας, για όπλα και ναρκωτικά(από το 2016).

Η επιχείρηση , σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, οργανώθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της Αστυνομίας για την ύπαρξη όπλων θαμμένων στο έδαφος στη συγκεκριμένη περιοχή. Η ύπαρξη και εκρηκτικού υλικού προκάλεσε την κινητοποίηση του στρατού, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα με ασφάλεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr