Κατερίνα Γκαγκάκη: Μιλά για τον χαμό του πατέρα της – Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου

0
233

Κατερίνα Γκαγκάκη: Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τη μέρα που η Κατερίνα Γκαγκάκη “έχασε” τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, η Κατερίνα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Από αύριο, μάλιστα, θα επιστρέψει και στο πλατό.

«Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι με περιμένει κάτι τόσο δύσκολο, αλλά παρ’ όλα αυτά τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ήταν το πιο δύσκολο Πάσχα, ήταν στιγμές που νόμιζα ότι ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής μου ενδεχομένως.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι πολύ ωραίος ο καιρός και έχω και φίλους που μένουν ακριβώς δίπλα μου, το μυαλό έφυγε. Και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί και αν μη τι άλλο θα δώσουμε άλλη αισιοδοξία και άλλο αέρα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ξεκίνησε εκ νέου σήμερα έπειτα τη διακοπή έπειτα από απόφαση του ΣΚΑΙ, με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου το προηγούμενο διάστημα να δίνει μεγάλη έμφαση στο ενημερωτικό κομμάτι παραβλέποντας τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Τώρα η πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι ξανά στις επάλξεις, με τον γνωστό παρουσιαστή να πλαισιώνεται από τους συνεργάτες του όντας σε απόσταση ασφαλείας.

Πηγή: Pagenews.gr