Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι το πρώτο Πάσχα που είμαι μόνη μου»

0
62

Κατερίνα Καινούργιου: “Κοίτα, ένα ωραίο ζευγάρι ο Βασίλης και η Δέσποινα πρέπει να βγάλεις χολή;”

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν τις πρώτες πασχαλινές τους διακοπές στο Πήλιο, μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη σύζυγό του. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι ανάρτησε στα social media και κοινές φωτογραφίες από τις άγιες μέρες. Ωστόσο, δεν δέχτηκαν μόνο θετικά σχόλια, καθώς υπήρξαν πολλοί χρήστες που έβγαλαν «χολή» για τον έρωτά τους και το γεγονός ότι τον… επιδεικνύουν σε μία τόσο μεγάλη ηλικία.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολίασε την είδηση σήμερα και η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια του κοινού.

«Βλέπουμε τις φωτογραφίες της Δέσποινας και του Βασίλη στο κάλεσμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Χόρεψαν, ήπιαν τα κρασάκια τους και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι. Μπαίνω λοιπόν, στο Instagram της Δέσποινας, της βάζω καρδούλες και βλέπω τη φωτογραφία τους αργότερα, που την είχαν βάλει σε όλα τα site. Διαβάζω τα σχόλια από κάτω και αν δείτε τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους, που είναι ερωτευμένοι και μαζί…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Ρε παιδιά, άγιες μέρες, πάτε καλά; Είναι μια χαρά, δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν, έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους και βγάζουν μια ωραία φωτογραφία για να ευχηθούν στον κόσμο. Και λέω πάλι, πάει καλά ο κόσμος; Τι κάθονται και γράφουν; Πόση χολή μπορείς να βγάζεις μέρες αγάπης, κάτω από μια φωτογραφία; Get a life, το λέμε; Κάνουμε αμάν να δούμε τέτοιον έρωτα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, η ίδια θα ευχόταν να είναι στη θέση τους

«Είναι το πρώτο Πάσχα που είμαι μόνη μου ουσιαστικά, γιατί είχα χρόνια σχέση, μετά ήμουν με την οικογένειά μου και πάλι μου έλειπε. Λέω: “Κοίτα, ένα ωραίο ζευγάρι και πρέπει να βγάλεις χολή; Αυτό ήθελα να πω», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr