Κατερίνα Καινούργιου: Η επίσημη ανακοίνωση του Open για τη δήλωση του Αλέξη Κούγια

0
49

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός Open μετά τη δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια στην οποία άφησε αιχμές πως θα κινηθεί νομικά κατά παρουσιάστριας του σταθμού.

Η Κατερίνα Καινούργιου «αναγνώρισε» τον εαυτό της σε αυτήν την ανακοίνωση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κατά του Αλέξη Κούγια και εκείνος να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση μέσω της οποίας τόνιζε ότι δεν αναφερόταν σε εκείνη. Το Open πριν λίγη ώρα προχώρησε σε ανακοίνωσε με την οποία δηλώνει την απόλυτη στήριξη του τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και σε όλους τους συνεργάτες του σταθμού, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Open αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr