Κατερίνα Καινούργιου: «Με ενημέρωσαν πως “έφυγε” μία πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή»

0
48

Η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς στεναχωρημένη, αποκάλυψε πως ήταν απούσα για λίγα λεπτά από τον “αέρα” της εκπομπής καθώς απεβίωσε ένας αγαπημένος της άνθρωπος.

Ένα δυσάρεστο γεγονός που την σόκαρε πληροφορήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν έμαθε, αρχικά, πως αγαπημένο της πρόσωπο είχε ένα ατύχημα με τρίκυκλο στη Βούλα.

«Παιδιά με συγχωρείτε, δεν έχει γίνει κάτι, απλά έμαθα για έναν δικό μου άνθρωπο ότι χτύπησε πριν από λίγο στην περιοχή της Βούλας με τρίκυκλο, με πήραν γιατί είχε το τηλέφωνό μου στο κινητό του η αστυνομία και είναι σε κρίσιμη κατάσταση και έχω ταραχθεί λίγο μέχρι να μάθω λεπτομέρειες. Γι’ αυτό με βλέπετε έτσι», είπε συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από το πλατό και όταν επέστρεψε, δακρυσμένη, είπε: «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες».

Πηγή: Pagenews.gr