Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη»

0
107

Κατερίνα Καινούργιου: «Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media», είπε κλαίγοντας η παρουσιάστρια.

Στην σφοδρή επίθεση δίχως αίτιο λόγο που έχει αρχίσει να δέχεται από την Τρίτη 18 Ιανουαρίου λόγω της έμπρακτης στήριξης που έδειξε στον συνεργάτη και φίλο της Δημήτρη Αλεξάνδρου στο θέμα της Ιωάννας Τούνη και το ροζ βίντεο θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα μέσα από την πρωινή εκπομπή της.

«Είναι οι μέρες αστρολογικά, πλανητικά λίγο περίεργες. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εγώ τουλάχιστον, με δικά μου θέματα, προσωπικά, οικογενειακά, ήμουν χθες σε κάποια φάση στο σπίτι και λέω “δεν γίνονται όλα αυτά που ζω, Κατερίνα συγκεντρώσου, είσαι μόνη σου, να δεις πώς θα τα διαχειριστείς”. Ψυχραιμία παιδιά, να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα θα φτιάξουν. Στη ζωή μου αυτήν την περίοδο είναι όλα… Έλεγα χθες, πώς θα τα διαχειριστώ;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media»

Και συνέχισε τον μονόλογο της προσθέτοντας: «Κι εγώ χθες στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος», είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ γι’ αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media. Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία, πείτε τα στους θύτες. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν τα δικά τους προβλήματα και να πονάνε».

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια στήριξε και την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Θέλω να στηρίξω και τη Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, έδωσε την εξήγησή της, όμως μου έκαναν επίθεση ακόμα και για το ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με τη Σταματίνα. Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να έρχεστε και να λέτε τέτοια πράγματα και να καταριέστε. Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος, να βγει την επόμενη μέρα και να ζητήσει συγγνώμη. Μου κάνατε χθες επίθεση για ποιον λόγο να στηρίξω τον Δημήτρη. Δεν ξέρετε τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και να έχεις και μια γενικότερη επίθεση. Έχω τόσα να διαχειριστώ και να σκέφτομαι αν θα έχω και πρόβλημα στη δουλειά μου;

Μου έστελναν να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη», είπε κλαίγοντας και έτρεξε να την αγκαλιάσει το μοντέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr