Κατρούγκαλος Κασσιμάτης: Συγνώμη από την Καθημερινή και τον δημοσιογράφο στον πρώην υπουργό

0
154

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και τα πολλά σχόλια από φίλους και πολιτικούς αντιπάλους του Γιώργου Κατρούγκαλου, η εφημερίδα Καθημερινή και ο Στέφανος Κασσιμάτης ζήτησαν συγνώμη από τον πρώην υπουργό για το απαράδεκτο σχόλιο του δεύτερου όσον αφορά την εμφάνιση του πρώην υπουργού.

Δείτε το επίμαχο σχόλιο

Η συγνώμη του Κασσιμάτη

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός.

ΣΤEΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ»

Η συγνώμη της Καθημερινής

«Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί».

Η ανάρτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου μετά την επανόρθωση της εφημερίδας και του Στέφανου Κασσιμάτη

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Ευχαριστώ όλους εσάς που πήρατε θέση επί του θέματος, φίλους, συντρόφους, δημοσιογράφους κ ιδίως τους πολιτικούς αντίπαλους. Ίσως βγει κάτι καλό από τη θλιβερή αυτή ιστορία: ένα υγιέστερο δημοσιογραφικό τοπίο, χωρίς κανιβαλισμούς κ δολοφονίες χαρακτήρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr