Κικίλιας: Το 2022 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική χρονιά

0
106

Κικίλιας: Προτεραιότητά αποτελεί για το υπουργείου Τουρισμού το γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη, όπως τόνισε σε συνέντευξη του στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Μελβούρνης ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Στον ελληνικό τουρισμό αλλά και στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας αναφέρθηκε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας. Προτεραιότητά αποτελεί για το υπουργείου Τουρισμού το γραφείο του ΕΟΤ στη Μελβούρνη, όπως τόνισε σε συνέντευξη του στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Μελβούρνης ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι ΄Έλληνες της Αυστραλίας είναι οι «πρέσβεις του τουρισμού» εκεί, καθώς μπορούν να κάνουν γνωστό, πως η Ελλάδα είναι μια χώρα με ακαταμάχητες ομορφιές, μια χώρα που οι διακοπές αποκτούν εδώ το πραγματικό τους νόημα. Την ίδια στιγμή αναφερόμενος στα μηνύματα για τη νέα χρονιά, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι το 2022 θα είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική χρονιά, καθώς τα στοιχεία των κρατήσεων δείχνουν ότι καταγράφεται ήδη ένας εντυπωσιακός αριθμός Αυστραλών ταξιδιωτών και βεβαίως Ελλήνων ομογενών, που έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν την Ελλάδα.

«Δουλειά μου είναι να εργάζομαι καθημερινά για την μεγέθυνση του τουριστικού προϊόντος ώστε να έχουμε μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα. Όμως, σε αυτή την τραγική συγκυρία, με τις απώλειες ανθρώπινων ζωών, εμείς προτάσσουμε πάνω από όλα τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξή μας», ανάφερε ο υπουργός.

Για τις κινήσεις της Ελλάδας σε σχέση με τον τουρισμό

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις πρωτοβουλίες του υπουργείου για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδαο κ. Κικίλιας ανάφερε: «Επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο στήριξης των επαγγελματιών του κλάδου που απασχολούνται αποκλειστικά με τις δύο αυτές χώρες. Παράλληλα, επικεντρωνόμαστε σε αγορές – στόχους, όπως η Αυστραλία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Γαλλία, το Ισραήλ ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr