ΚΙΝΑΛ εκλογές 8 Μαΐου: Το ψηφοδέλτιο για την επιλογή του ονόματος της παράταξης

0
53

ΚΙΝΑΛ εκλογές 8 Μαΐου: Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την επιλογή του ονόματος της παράταξης έκανε το ΚΙΝΑΛ.

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την επιλογή του ονόματος της παράταξης έκανε το ΚΙΝΑΛ. Τα εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στο «Κίνημα Αλλαγής» συνοδευόμενο από το σημερινό του λογότυπο και στο «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» με το παλιό σήμα, τον πράσινο ήλιο. Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Μάϊου.

Δείτε το ψηφοδέλτιο

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για μέτρα Μητσοτάκη: Επανέλαβε μέτρα του παρελθόντος και επιδοματική πολιτική

Τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός σχολίασε σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, επαναλαμβάνοντας ότι επιμένει στην «επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, που ανακουφίζει άμεσα νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τους υπέρογκους λογαριασμούς και επιμερίζει το κόστος σε όλους τους συντελεστές της αγοράς».

«Ο πρωθυπουργός επανέλαβε μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και στο παρελθόν μαζί με μια επιδοματική πολιτική»σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για τη μείωση της ακρίβειας στο ρεύμα. Υπογραμμίζει ακόμη ότι «άλλη μια φορά συμφώνησε με την εδώ και μήνες διατυπωμένη θέση μας για φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας. Επιτέλους από τα λόγια, ας περάσει στις πράξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr