Κίνηση έκπληξη ο Κωτσόβολος

0
82

Άμεσα διαθέσιμα 100 παιχνίδια και με τη μέθοδο του click away παρέχει ο Κωτσόβολος, βαδίζοντας στα… χνάρια των Jumboκαι του Μουστάκα. Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις μια ημέρα και πολλοί κάνουν τις αγορές της τελευταίας ημέρας για αύριο ενώ ακολουθούν κι άλλες εορταστικές ημέρες με γονείς, νονούς και συγγενείς να θέλουν να σκορπίσουν χαμόγελα στα παιδιά. Και τι καλύτερο από τα παιχνίδια;

Έτσι, η εταιρεία αρχίζει να πουλάει με click away τα παραδοσιακά παιχνίδια για την περίοδο των Χριστουγέννων, πέρα από κονσόλες και ηλεκτρονικά, αν και απέναντί της έχει ισχυρούς ανταγωνιστές όπως τα Jumbo και τον Μουστάκα, οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα παράδοσης των προϊόντων τους είτε με κούριερ είτε με click away.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα ο Κωτσόβολος διατίθενται εκατό επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με τη μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων. Μάλιστα, διευκρινίζει ότι η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη εντός είκοσι λεπτών ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι αφορά παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιριών όπως Hasbro, Mattel, Playmobil, Lego, AS Company κ.α..

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr