Κλήσεις Εθνική: Ο Φαν’τ Σχιπ κάλεσε Τζόλη, Μιχαηλίδη, Σβάρνα και Ρότα πρώτη φορά

0
35

Τέσσερις είναι οι παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα εν όψει των εκτός έδρας αγώνων της για το νέο UEFA Nations League με Σλοβενία και Κόσοβο. Για πρώτη φορά στην αποστολή κλήθηκαν οι δύο νεαροί του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης (μετά την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στην Μπεσίκτας) και Γιάννης Μιχαηλίδης, ο Στράτος Σβάρνας της ΑΕΚ και ο Λάζαρος Ρότα της ολλανδικής Φορτούνα Σίταρντ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Η Εθνική Ομάδα συγκεντρώνεται τη Δευτέρα 31/08/2020 ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της για το νέο UEFA Nations League με τη Σλοβενία στις 03/09 και το Κόσοβο στις 06/09 και με αφορμή την κλήση των διεθνών που δημοσιεύεται παρακάτω, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Μετά τη 10μηνη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση πάντα προσηλωμένοι στο «πλάνο Κατάρ» και την άμεση διπλή προτεραιότητα, αφενός να χτίζουμε μια νέα και συγχρόνως ανταγωνιστική ομάδα και αφετέρου να επιζητούμε υψηλά επίπεδα απόδοσης και καλά αποτελέσματα.

Επανερχόμενοι μετά την ιδιαιτερότητα του τελευταίου 10μήνου, είναι σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων μας απαιτεί τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση όλων στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της.

Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε τις κεντρικές Αξίες της ομάδας μας και δίνουμε πάλι ευκαιρίες στους παίκτες να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια»».

Όλοι οι παίκτες που κάλεσε ο Φαν’τ Σχιπ: Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

Κάποιες πρώτες παρατηρήσεις σε σχέση με τους παίκτες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr