Κολωνός: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του 14χρονου

0
54

Κολωνός: Το μεσημέρι της Τρίτης [17/5] ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στο 14χρονο αγόρι στον Κολωνό, όπου αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του

Το μεσημέρι της Τρίτης [17/5] ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στο 14χρονο αγόρι στον Κολωνό, όπου αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, ύστερα από ένα challence από το tik tok, από ιατροδικαστή που ανέλαβε την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληroφορίες , ο θάνατος του μικρού παιδιού προήλθε δια του απαγχονισμού -κάτι το οποίο έγινε γνωστό το Σάββατο τα ξημερώματα όταν τον εντόπισε η ίδια του η μητέρα στο δωμάτιο του.

Όμως οι αρχές αναμένουν οι τοξικολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση. Όπως αναφέρουν πηγές, ο 14χρονος πήρε μια ζώνη, δημιούργησε μια θηλιά, την πέρασε στο λαιμό του και κρεμάστηκε από το κρεβάτι του. Αύριο Τετάρτη αναμένεται η κηδεία του ανηλίκου μαθητή.

Τι είναι το Blackout Challenge

Το «Blackout Challenge» είναι μια «δοκιμασία» στην οποία υποβάλλονται έφηβοι από όλο τον κόσμο προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό τους, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια να ανεβάσουν τη στιγμή που τις ανακτούν ξανά, στη γνωστή πλατφόρμα.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει τα παιδιά να χτυπήσουν το κεφάλι τους όταν πέφτουν, ή να υποστούν επιληπτικές κρίσεις ή εγκεφαλική βλάβη. Μάλιστα, αρκετά παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από το άκρως επικίνδυνο «παιχνίδι θανάτου».

Το challenge ουσιαστικά καλεί τα παιδιά να ανεβάσουν στο Tik Tok το βίντεο από τη στιγμή που χάνουν τις αισθήσεις τους μέχρι που θα συνέλθουν. Κάποια παιδιά χρησιμοποιούν κορδόνια παπουτσιών, σχοινιά ή σεντόνια για προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr