Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο σύζυγός μου δεν αλλάζει πάνα στο μωρό»

0
62

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τίποτα δεν έχω αφήσει πίσω ούτε υπάρχει κάτι που θέλω να ξεχάσω από την εποχή που ήμουν στον Alpha»

Για τη βοήθεια που δεν δέχεται από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε με χιουμοριστική διάθεση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δηλώσεις της, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «[email protected]», η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου (αν κάνω τηλεόραση) Δεν ξέρω, θα δούμε».

Όσο για τα σενάρια περί τηλεοπτικής επιστροφής της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό».

Σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά με το μωρό τους, η ίδια απάντησε: «Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr