Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ανύπαρκτο εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

0
81

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ανύπαρκτο εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι η παρουσιάστρια που έχει ξεσηκώσει και συνεχίζει να ξεσηκώνει θύελλες …γενικότερα!

Η εκρηκτική και πληθωρική εμφάνισή της, που συχνά συνοδεύεται από ένα ναζιάρικο ύφος, πολλά υποσχόμενο, την κατατάσσουν στα θηλυκά που δεν περνούν απαρατήρητα.

Όταν περνάει καλά, το απολαμβάνει και το δείχνει, με όποιο τρόπο μπορεί, ακόμα κι αν είναι προκλητικός και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία…

Πολλά έχουν ακουστεί, κι άλλα τόσα ειπωθεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να της αμφισβητήσει ότι είναι μια εντυπωσιακή και ιδιαίτερα καυτή παρουσία στην ελληνική showbiz, αλλά και στην τηλεόραση.

Τρελαίνει κόσμο ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τις κατά καιρούς εξορμήσεις της ανά την υφήλιο, αλλά και καυτές φωτογραφίες, που κόβουν την ανάσα, δείχνοντας ένα κορμί “φωτιά” για το οποίο έχει προσπαθήσει πολύ, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί..

Οι εμφανίσεις της, απλές, καθημερινές ή  προκλητικές και αποκαλυπτικές “πλημμυρίζουν” το instagram και βάζουν “φωτιά”.

Εκείνες όμως που πραγματικά “χτυπάνε κόκκινο” και κάνουν χιλιάδες άνδρες να παραμιλούν βλέποντας την, είναι οι καυτές πόζες της με σχεδόν ανύπαρκτα εσώρουχα, που ίσα ίσα καλύπτουν κάποιες πτυχές του κορμιού της…

Δείτε γιατί η “καυτή” Κωνσταντίνα γκρέμισε το instagram

Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1987 στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έτσι μετακόμισε στην Αθήνα. Παράλληλα με τις σπουδές της, ασχολήθηκε με το modeling.

Το 2007, διακρίθηκε στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Εurope Face» και έπειτα ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση, κάνοντας διαφημιστικά και λαμβάνοντας μέρος στη στήλη ομορφιάς της εκπομπής ”Καφές με την Ελένη” ως μοντέλο, πριν  πάρει τον δικό της δρόμο στην παρουσίαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr