Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Διπλός εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του – Ζημιές και στο αμάξι του

0
35

Άγνωστοι πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με ό, τι μεταφέρει το meaculpa.gr (σάιτ που ανήκε στον βουλευτή της ΝΔ), ανατινάχθηκε το αμάξι του, ενώ επιχείρησαν να ανατινάξουν και της συζύγου του, αλλά ο ίδιος πρόλαβε και το μετακίνησε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φθορές έχουν προκληθεί και στην είσοδο του σπιτιού.

Στο σημειo έχουν σπεύσει η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Οι ασυνομικές Αρχές ερευνούν για το περιστατικό, χωρίς όμως να έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Δείτε φωτογραφία από το σπίτι του κ. Μπογδάνου στην Κηφισιά

Να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής της ΝΔ ήρθε σήμερα στην επικαιρότητα και νωρίτερα αφού σύμφωνα με τον ίδιο η εφημερίδα Documento υποχρεώθηκε σε καταβολή αποζημίωσης ύψους 5.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, το παραπάνω ποσό θα πρέπει να δοθεί «από τη «DOCUMENTO MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» στον βουλευτή Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για ηθική βλάβη από προσβλητικό δημοσίευμα, διατάσσεται με την 3675/2020 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών

Το επίμαχο άρθρο δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο του 2017 στην εν λόγω εφημερίδα, στην ιστοσελίδα documentonews.gr και στη συνέχεια στη σελίδα του Documento στο Facebook. Ο συντάκτης απέδωσε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο φιλοφασιστικά αισθήματα προβαίνοντας παράλληλα σε ακραίους χαρακτηρισμούς, κάτι που το δικαστήριο αναγνώρισε ως συκοφαντία και προσβολή, κάνοντας δεκτή την αγωγή και επιδικάζοντας αποζημίωση.

Η δικαστική απόφαση ορίζει επίσης την αφαίρεση του δημοσιεύματος από την ιστοσελίδα και το Facebook με επιπρόσθετη αποζημίωση 5.000 ευρώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, αλλά και την καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων στον ενάγοντα. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε την αγωγή ως πολίτης -και όχι ως πολιτικός- τον Ιούνιο του 2018», αναφέρει το meaculpa.gr.

Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ στο Twitter

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ είναι παντρεμένος από το 2019 με την Ελένη Καρβελά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr