Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος ο πατέρας μου»

0
40

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον  Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις με τον πατέρα του και το μουσικό περιβάλλον που μεγάλωσε.

«Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω αν συγχωρώ. Κατανόησα κάποια πράγματα αλλά κάποια άλλα ήταν ασυγχώρητα. Να είναι καλά η αδερφή μου η Μαρία που με βοήθησε. Είναι η ψυχολόγος μου και το στήριγμά μου», είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Δεν το σκέφτομαι πια. Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πρέπει να θυμάσαι. Μαζί με αυτά τα τραύματα και τα λάθη πορευόμαστε. Αλλά αν ήμουν γονιός, δεν θα ήθελα να ζήσω εις βάρος των παιδιών. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Τι είχε πει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον πατέρα του

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη για τον πατέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr