Κορωνοϊός Ασκητής: «Κολλάει άμεσα με το πρωκτικό σεξ»

0
310

Κορωνοϊός Ασκητής: Ο Θάνος Ασκητής προέβη στην κατάδειξη μιας νέας έρευνας που αποσκοπεί στην καλύτερη προφύλαξη του πληθυσμού εν μέσω της πανδημίας του κορωνοιού. Σύμφωνα λοιπόν με τη μελέτη, ο ιός καθυστερεί να αποβληθεί από τον ανδρικό οργανισμό και η αιτία ενδέχεται να οφείλεται στους όρχεις, καθώς διαθέτουν σε αφθονία τα κύτταρα που τον προσελκύουν. Παράλληλα η μελέτη των επιστημόνων από τις ΗΠΑ αναφέρει ότι οι άνδρες ενδέχεται να νοσούν βαρύτερα από τις γυναίκες, διότι διαθέτουν όρχεις, οι οποίοι θεωρούνται ευαίσθητα σημεία, καθώς διαθέτουν σε αφθονία τα κύτταρα που προσελκύουν τον ιό.

«Οι όρχεις των ανδρών δημιουργούν ευαλωτότητα στον άνδρα, ενώ φαίνεται ότι τα οιστρογόνα έχουν προφυλακτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα της γυναίκας. Αυτό είναι μια σοβαρή ερμηνεία, Επισήμως όμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τους όρχεις, ο κορωνοϊός αιφνιδιάζει και όλα είναι πάνω στο τραπέζι», είπε αρχικά κ. Ασκητής στον Alpha 98,9 και συνέχισε:

«Ο κορωνοϊός δεν είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα και δεν προφυλάσσεται με το προφυλακτικό. Ο ιός βρίσκεται πολύ στα κόπρανα, οπότε η πρωκτική συνουσία έχει τον κίνδυνο της μόλυνσης και η απειλή είναι άμεση. Ο κορωνοϊός δεν υπάρχει στο σπέρμα και στα κολπικά υγρά» κατέληξε ο κ.Ασκητής.

Πηγή: Pagenews.gr