Κορωνοϊός ΑΤ Ομόνοιας: Σε καραντίνα το τμήμα – Ένας κρατούμενος θετικός στον ιό

0
24

Μετά από ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού, όλο το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας – κρατούμενοι και αστυνομικοί – τέθηκε σε καραντίνα. Πιο συγκεκριμένα, όμως μεταδίδει το ΑΠΕ, σε καραντίνα 14 ημερών τέθηκαν έξι αστυνομικοί και όλοι οι κρατούμενοι στο ΑΤ της Ομόνοιας, όπου Αλβανός κρατούμενος για διοικητική απέλαση βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αλλοδαπός ήταν κρατούμενος του τμήματος Εξαρχείων αλλά λόγω έλλειψης χώρου μεταφέρθηκε την Τετάρτη στο τμήμα Ομόνοιας. Σήμερα τις πρωινές ώρες ο κρατούμενος ένοιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Κατόπιν αυτού, όλοι οι κρατούμενοι του τμήματος Ομόνοιας τέθηκαν σε καραντίνα 14 ημερών και το ίδιο τέσσερις αστυνομικοί του ίδιου τμήματος που έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους και με το ασθενή, καθώς και άλλοι δύο αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων, οι οποίοι τον είχαν συνοδεύσει κατά τη μεταγωγή του με περιπολικό.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, κανείς από τους παραπάνω δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, ενώ καθ’ όλη τη διαδικασία τηρήθηκαν αυστηρά οι κανόνες προφύλαξης (γάντια, μάσκες, αποστάσεις, κ.λπ.) και, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε απολύμανση στο περιπολικό και στους χώρους, θα ακολουθήσουν δε τεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr