Κορωνοϊός δρομολόγια πλοίων: Αυξημένη η κίνηση των επιβατών

0
45

Κορωνοϊός δρομολόγια πλοίων: Αν και διανύουμε μέρες καραντίνας, η ζήτηση στα δρομολόγια των πλοίων σημείωσε σημαντική άνοδο. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας δήλωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην συμπεριφορά των ταξιδιωτών και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αυξητικές ροές στα πλοία και στα αεροπλάνα, θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα για να περιοριστούν ώστε να μην γίνεται διασπορά του κορωνοϊού.

 

Ένα ακόμη έκτακτο μέτρο έλαβε η ελληνική κυβέρνηση με την αναστολή όλων των επιβατικών πτήσεων από και προς  τα αεροδρόμια της  Ελλάδας, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να ανακοινώσει τον προσωρινό τερματισμό όλων των επιβατικών πτήσεων από τα αεροδρόμια της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές, πρόκειται τόσο για πτήσεις εξωτερικού, όσο και πτήσεις εσωτερικού. Ωστόσο από την απόφαση θα εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo που αφορούν στην τροφοδοσία. Σημειώνεται πως η παρούσα κίνηση κρίθηκε αναγκαία έπειτα και τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα που καταγράφονται στη χώρα μας.

Πηγή: Pagenews.gr