Κορωνοϊός Ελλάδα: Επιβεβαιωμένο κρούσμα και στην Forthnet

0
64

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μετά την ΕΡΤ και την «Καθημερινή» άλλη μια εταιρία ανακοινώνει πως εργαζόμενός της είναι θετικός στον ιό. Ο λόγος για την Forthnet της οποίας τα μέλη προέβησαν σε επίσημη ανακοίνωση κάνοντας γνωστό πως εργαζόμενη της εταιρίας ανήκει στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που φέρουν τον κορωνοϊό. Όπως αναφέρεται η εταιρία έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα εξετάζοντας όλα της τα μέλη τα οποία πλέον θα εργάζονται από το σπίτι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Forthnet

«Επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 παρουσιάστηκε και σε εργαζόμενη της Forthnet στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλλιθέα. Η διοίκηση της Forthnet με προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτό το κτίριο της Καλλιθέας θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες για να απολυμανθεί ο χώρος και οι εργαζόμενοι του κτιρίου θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τηλεργασίας από το σπίτι τους. Η συνάδελφός μας είναι καλά στην υγεία της και ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες κατ’ οίκον.

Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την πιστή τήρηση των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε επιτυχώς στην πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας».

Πηγή: Pagenews.gr