Κορωνοϊός – φαρμακοποιοί: Συγκλονίζει το μήνυμα των φαρμακοποιών για τον κορωνοϊό

0
48

Κορωνοϊός – φαρμακοποιοί: Οι φαρμακοποιοί μαζί με τους υπόλοιπους υγειονομικούς δίνουν το δικό τους αγώνα αυτές τις μέρες προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν τους – δικαιολογημένα – ανήσυχους συνανθρώπους μας. Οι φαρμακοποιοί αποτελούν την πρώτη συμβουλή, την πρώτη πόρτα που χτυπάνε οι συμπολίτες μας σε περίπτωση που θελήσουν κάτι για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας τους. Ειδικά στις μέρες μας, αυτό γίνεται κατά κόρον.

Οι περισσότεροι αναφέρουν ότι. ….. εργάζονται πυρετωδώς απαντώντας ταυτόχρονα σε πληθώρα τηλεφωνημάτων προσπαθώντας να καθησυχάσουν τους πολίτες. Με κίνδυνο και της δικής τους υγείας, βρίσκονται εκεί για να ενθαρρύνουν, να δώσουν κουράγιο, να ανυψώσουν το πεσμένο ηθικό του κόσμου που πλέον δεν έχει πού αλλού να πάει δεδομένου του γενικευμένου lockdown των επιχειρήσεων.

Μάλιστα τις περισσότερες φορές ελλείψει συνταγογράφησης εξυπηρετούν τους πελάτες τους μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν δίχως φάρμακα, όταν το σύστημα συνταγογράφησης έχει καταρρεύσει αφού πολλοί γιατροί έχουν παύσει να γράφουν φάρμακα.

Έτσι λοιπόν μέσα από την δική τους διαδικτυακή κοινότητα, στέλνουν τους δικούς τους χαιρετισμούς σε όλους τους πολίτες και τους διαβεβαιώνουν ότι θα βρίσκονται εκεί στο καθήκον κάθε στιγμή του 24ωρου, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Αυτό που ζητούν από τους πολίτες είναι να σεβαστούν απόλυτα τα μέτρα της πολιτείας και να παραμένουν σπίτι τους για να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. «Οι φαρμακοποιοί στο καθήκον και εσύ στο σπίτι» είναι το μήνυμά τους.

Πηγή: Pagenews.gr