Κορωνοϊός Νέα Υόρκη τάφοι: Εικόνες που σοκάρουν [pics]

0
63

Κορωνοϊός Νέα Υόρκη τάφοι: Ο θανατηφόρος ιός σαρώνει τη Νέα Υόρκη όπου καθημερινά τα θύματα από τη νόσο είναι αναρίθμητα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία κατά μέσο όρο 245 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στους πέντε δήμους της πόλης ή αλλιώς ένα άτομο κάθε έξι λεπτά.  Αν και ο απολογισμός των νεκρών είναι αρκετά υψηλός, παρόλα αυτά ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος, δεδομένου ότι ο επίσημος αριθμός δεν περιλαμβάνει τους “πιθανούς” θανάτους από την πανδημία. 

1.783  νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο – Συνολικά πάνω από 7.000 θύματα στη Νέα Υόρκη

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως  οι ιατρικές υπηρεσίες της πολιτείας της Νέας Υόρκης για να «φιλοξενήσουν»τους νεκρούς από τον φονικό ιό πριν τους αναγνωρίσουν οι οικογένειες τους,  επέκτειναν την προσωρινή αποθήκευση σε ψυγεία στους 3.600 νεκρούς, από τους συνηθισμένο που ήταν 900. 

Παράλληλα, δεδομένου ότι ο ιός «σπέρνει» το θάνατο σε πληθώρα κόσμου, μια νέα τακτική ακολουθεί πλέον η Νέα Υόρκη, η οποία  δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της και υποδηλώνει ότι το όριο εξαντλείται και έτσι φορείς που οι οικογένειες δεν διεκδικούν τις σορούς εντός 14 ημερών από το θάνατο θάβονται σε μαζικούς τάφους σε ένα νησί Bronx.

Οι εικόνες  που έχουν δημοσιευτεί από τους ομαδικούς τάφους σπέρνουν θλίψη και αγανάκτηση:

Πηγή: Pagenews.gr