Κορονοϊός: Στα μπαλκόνια οι Έλληνες στις 21:00 για να χειροκροτήσουν γιατρούς και νοσηλευτές

0
57

Κορονοϊός: «Στις 21:00 σήμερα το βράδυ όλοι στο μπαλκόνι μας!!» είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω twitter η Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι, για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν τη μάχη στο πλευρό των ασθενών που πάσχουν από κορωνοϊό.

Μέσω twitter, η κυρία Μητσοτάκη δημοσιοποίησε κάλεσμα προς τους πολίτες.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ Κυριακή 15/3, ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα», αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιοποίησε. Ανάλογη πρωτοβουλία έγινε χθες στην Ισπανία, όταν οι κάτοικοι επί πέντε λεπτά χειροκροτούσαν τους δικούς τους ήρωες από το μπαλκόνι τους.

Υπενθυμίζεται πως η Ισπανία είναι ακόμη μια χώρα που έχει «χτυπηθεί» για τα καλά από τον κορονοϊό, με τον πρωθυπουργό της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ, να κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η χώρα έχει καταγράψει 190 νεκρούς και περισσότερα από 4.200 κρούσματα της επιδημίας του ιού, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας και η κυβέρνηση.

Πηγή: Pagenews.gr