Κορωνοϊός Βρετανία: 737 νεκροί το τελευταίο 24ωρο – Ξεπέρασαν τους 10.000 οι θάνατοι

0
83

Κορωνοϊός Βρετανία: Ο αριθμός των θανάτων από τον κορωνοϊό στην Βρετανία αυξήθηκε στους 10.612 θανάτους, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Αυτό σημαίνει πως υπήρξε νέα μεγάλη αύξηση, κατά 737 νεκρούς.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται περισσότερο από τον ιό

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι  πολύ πιθανό να είναι μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών που πλήττονται περισσότερο από τον κορωνοϊό, ανέφερε ένας από τους ανώτερους επιστημονικούς συμβούλους της κυβέρνησης. Η προειδοποίηση, από τον Sir Jeremy Farrar, έρχεται καθώς οι θάνατοι από τον ιό αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000 την Κυριακή.koronoios-bretania-1200x675

Το Σάββατο, το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε 917 νέους θανάτους από τον κορωνοϊό, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων από νοσοκομεία σε 9.875. Ο αριθμός δεν περιλαμβάνει τους θανάτους εκτός νοσοκομείων, όπως σε γηροκομεία ή στην κοινότητα. Οι υπουργοί συνεχίζουν να παροτρύνουν τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού, παρά τον ζεστό και ηλιόλουστο καιρό σε διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την ίδια ώρα ο Μπόρις Τζόνσον βγήκε από το νοσοκομείο

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξήλθε από το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν στο Λονδίνο, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από την COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.«Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής ομάδας του, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του. Επιθυμεί να τους ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas για την ευφυή φροντίδα την οποία έλαβε» όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του.

Πηγή: Pagenews.gr