Κορωνοϊός Ξάνθη: Αρνητικά βγήκαν τα τεστ της ομάδας

0
55

Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα των νέων τεστ που έγιναν στην αποστολή της Ξάνθης, το βράδυ της Παρασκευής, ενώ την Κυριακή 5 Ιουλίου θα γίνει επαναληπτικός έλεγχος.

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έκανε τον απαραίτητο έλεγχο στα τεστ και ευτυχώς τα αποτελέσματα για τον κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου βγήκαν όλα αρνητικά.

Βέβαια, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ξάνθη διευκρινίζει πως το μέλος της ομάδας που βρέθηκε θετικό στο τεστ για τον κορωνοϊό, δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στη Λαμία και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας αναφέρει το εξής:

«Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε άτομο που είναι εκτός αποστολής. Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή, υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα».

Αναβλήθηκε ο αγώνας Λαμία – Ξάνθη

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης Λαμία – Ξάνθη, που επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Αιτία είναι η ύπαρξη κρούσματος κορωνοϊού στην αποστολή της ακριτικής ομάδας, η οποία έχει καταλύσει σε περιοχή της Μαγνησίας ενόψει του παιχνιδιού.

Η συνάντηση ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 19:30, υπό την προϋπόθεση ότι οι έλεγχοι θα δώσουν αρνητικά αποτελέσματα για το σύνολο των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr