Κορυφαίο όνομα στο… τραπέζι με Μελισσανίδη – Υπογράφει στην ΑΕΚ με “εντολή” Αλμέιδα!

0
61

Η μεγάλη ανατροπή στα Σπάτα και ο “νόμος” του Αργεντινού προπονητή. Ποιος παίκτης που ήταν… φευγάτος παρέμεινε, βρήκε κομβικό ρόλο και τώρα θέλει να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους.

Η μεγάλη ανατροπή στα Σπάτα και ο “νόμος” του Αργεντινού προπονητή. Ποιος παίκτης που ήταν… φευγάτος παρέμεινε, βρήκε κομβικό ρόλο και τώρα θέλει να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους.

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει ρολάρει την ομάδα, έχει δημιουργήσει ένα μαχητικό σύνολο και έχει δώσει ρόλους σε όλους.

Κι αυτό ακριβώς είναι το κλειδί για το θέμα, καθώς είναι σαφές ότι μπορεί την περασμένη Άνοιξη να άνοιξε το θέμα τής αποχώρησης του Νόρντιν Άμραμπατ από την ομάδα, μετά από μια δήλωση που είχε κάνει ο παίκτης. Το θέμα είχε μείνει ανοιχτό και το περασμένο καλοκαίρι, δεδομένου ότι ο παίκτης ναι μεν είχε συμβόλαιο, αλλά κάποια προσωπικά/οικογενειακά θέματα τον καλούσαν να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Τι άλλαξε το περασμένο καλοκαίρι; Στην ουσία τα πάντα στην ΑΕΚ! Με κυριότερο, όμως, όλων την έλευση του Αλμέιδα, που από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα. Έτσι και τον Άμραμπατ. Που ψήθηκε για να μείνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά το ρεπορτάζ τού sportdog αναφέρει ότι ψήνεται να μείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Παρότι δεν έχει συμβόλαιο, άρα ο πεπειραμένος μεσοεπιθετικός φαίνεται ότι είναι θετικός να μιλήσει για ανανέωση – Κάτι που, θυμίζουμε ξανά, έναν χρόνο πριν όχι μόνο δεν υπήρχε ως προοπτική, αλλά ήθελε να σπάσει και την υπάρχουσα συμφωνία.

Συνοπιτικά, μπορεί να συνεχίσει ο Άμραμπατ και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους Κιτρινόμαυρους, καθώς έχει βρει τη θέση του, ως επιδραστικός παίκτης που έρχεται από τον πάγκο και αλλάζει το παιχνίδι. Κι αυτό τον γεμίζει, του δίνει ασφάλεια, ξέρει τι θέλει από εκείνον ο προπονητής του, σε μια ομάδα που κάνει με χίλια πρωταθλητισμό.

Για την ώρα είναι κάπως νωρίς, βέβαια, για να πούμε με σιγουριά ότι θα μείνει, γιατί η ηλικία του και τα χρήματα που λαμβάνει είναι ένα ζήτημα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει θετική προδιάθεση ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη για να συνεχίσουν μαζί…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr