Κως: Η Αναστάζια περνούσε κρίση στη σχέση της – Η σύνδεση με τον Μπαγκλαντεσιανό

0
70

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που πήραν από τη σορό της 27χρονης. Απαντήσεις θα δώσουν επίσης και τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας στις Αλυκές, δηλαδή η μαύρη σακούλα και το σεντόνι. Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μια μαύρη σακούλα σε υδροβιότοπο του νησιού, ενώ ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και χόρτα.

Στο μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς «ανοίγουν τα στόματα» των κατοίκων του νησιού και των συναδέλφων της Αναστάζια στο ξενοδοχείο. Υπάλληλοι που γνώριζαν την ίδια και τον σύντροφό της αποκάλυψαν ότι το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση στη σχέση τους. Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό τσακώνονταν αρκετά και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν πιο τεταμένες. Πάντως, κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι και τονίζουν ότι δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Αυτό ίσως να εξηγεί και την απάντηση του συντρόφου της στο μήνυμα που του έστειλε το μοιραίο βράδυ. Η κοπέλα φέρεται να έστειλε ότι δεν αισθάνεται καλά εκεί που βρίσκεται και του ζήτησε να πάει να την πάρει. Ο 28χρονος σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν εκείνη την ώρα, δεν κινητοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να της απάντησε «έλα μόνη σου», ενώ δεν την ρώτησε καν πού είναι και γιατί είναι εκεί.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, είχε μία εφαρμογή στο κινητό του από την οποία μπορούσε να παρακολουθεί το στίγμα της. Οπότε λογικά θα ήξερε που βρίσκεται η 27χρονη. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι από τη στιγμή που η Αστυνομία τον άφησε να επιστρέψει στην Πολωνία, σημαίνει ότι δεν βρίσκεται στο «κάδρο» των υπόπτων.

Πηγή: Pagenews.gr