Κως: Βίαιος ο θάνατος της Αναστάζια λέει το ιατροδικαστικό πόρισμα

0
108

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια η σορός της οποίας εντοπίστηκε την Κυριακή (18/6) στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια η σορός της οποίας εντοπίστηκε την Κυριακή (18/6) στην περιοχή Αλυκές στην Κω.Σύμφωνα με το πόρισμα, ο θάνατος της Αναστάζια ήταν βίαιος, κάτι που επιβεβαιώνει την εγκληματική ενέργεια.
Την ίδια στιγμή, συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 27χρονης βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη o 32χρονος από το ΜπαγκλαντέςΠαράλληλα, την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 16.00, σήμερα, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Είναι ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.O Μπαγκλαντεσιανός πήρε προθεσμία για την Τετάρτη με την ίδια κατηγορία που είναι η αρπαγή. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα, όποια νέα στοιχεία τυχόν προκύψουν θα τεθούν και αυτά υπ΄όψη του ανακριτή από την Αστυνομία. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα.

Πηγή: Pagenews.gr