Κως: Βρέθηκε DNA της 27χρονης Αναστάζια στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού

0
61

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση της 27xρονης Αναστάζια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Νέα στοιχεία προέκυψαν στην υπόθεση της 27xρονης Αναστάζια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής κοπέλας που εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κω, είναι ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί για αρπαγή.

Εκτός από αυτόν, οι αρχές ερευνούν και τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις αρχές ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την αστυνομία να μην τον πιστεύει.

DNA της 27χρονης στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που προέρχονται από την ανάλυση γενετικού υλικού, καθώς DNA της Αναστάζια βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. Τις προηγούμενες ημέρες, οι αρχές είχαν πάρει γενετικό υλικό της από το δωμάτιο που διέμενε, προκειμένου να το συγκρίνουν με τα υπόλοιπα ευρήματα.

Κως: Με ιδιωτικούς ντετέκτιβ την ψάχνει η μητέρα της

Όπως ανέφερε ο σύντροφος της Αναστάζια, Μιχάλ Σλιβίνσκι, σε ανάρτησή του στο Facebook, η μητέρα της κοπέλας με ντετέκτιβ θα κάνουν ιδιωτικές έρευνες για την εύρεση της 27χρονης.

«Αύριο (σ.σ.: σήμερα Κυριακή) με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκιτβ θα ψάξουμε για την Αναστάζια. Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, κάθε ώρα μετράει! Μοιραστείτε το όπου μπορείτε», έγραψε ο σύντροφος της κοπέλας.

Πηγή: Pagenews.gr