Κως: Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια – «Ο φίλος της κόρης μου δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της»

0
60

Η Ναταλία Ρουμπίνσκα ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που άργησαν τις έρευνες

Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η οποία δολοφονήθηκε στην Κω, υποστηρίζει πως ο νεαρός σύντροφος της κόρης της δεν έχει καμία σχέση με την τραγική υπόθεση και ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που άργησαν τις έρευνες. Με ανάρτηση της πριν από λίγες ώρες στην Πολωνική σελίδα «POLACY W GRECJI» στο Facebook, η Ναταλία Ρουμπίνσκα ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον σύντροφο της κόρης της, Μιχάλ, αθώο.

«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου», λέει αρχικά στην ανάρτηση της και προσθέτει τους λόγους για τους οποίους έχει καταλήξει στην απόφαση αυτή.

«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνισή της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία, όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα, θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Pagenews.gr