Κώστας Μπακογιάννης: Η φιλαρμονική του Δήμου μοιράζει αισιοδοξία [vid]

0
52

Κώστας Μπακογιάννης: Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακογιάννης ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο με τα μέλη της φιλαρμονικής του Δήμου να μένουν σπίτι, αλλά να μην σταματούν να παίζουν μουσική.

«Αθήνα, χαρά της γης και της αυγής, μικρό γαλάζιο κρίνο. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου μας, μένει στο σπίτι, αλλά δεν σταματά να μοιράζει αισιοδοξία. Ευχαριστούμε πολύ τους εξαιρετικούς μουσικούς μας και τον Γιώργο Χατζηδάκι για τη δωρεάν άδεια των δικαιωμάτων» έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Βοήθεια στο Σπίτι Plus»

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης περιέγραψε στον Realfm 97,8, πώς λειτουργεί το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Plus, συγκεκριμένα δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε λειτουργεί το 1595, είναι η τηλεφωνική γραμμή του Δήμου Αθηναίων. Εκεί οποιοσδήποτε Αθηναίος, οποιαδήποτε Αθηναία μπορεί να πάρει τηλέφωνο, να μιλήσει για την ανάγκη του ή την ανάγκη της, αυτό αξιολογείται από μία ομάδα ειδικών και έρχεται ένας άνθρωπος του Δήμου Αθηναίων στο σπίτι, σε βοηθάει εάν θέλεις να πάρεις φάρμακα ή φαγητό, άμα πρέπει να κάνεις μία ένεση, οτιδήποτε είναι αυτό το οποίο μπορεί να χρειαστεί». mpakogiannis111-1200x900

 «Οφείλουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να είμαστε όλοι μία οικογένεια σε αυτή την πόλη. Να είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλον. Το σύστημα αυτό λειτουργεί πιλοτικά ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, δουλεύει σωστά, ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των ανθρώπων πολύ σύντομα και αποτελεσματικά. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε πάνω από 100 άτομα την ημέρα», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας στους Γιώργο Χουδαλάκη και Στεφανία Κασίμη. «Έχουμε 70 μηχανήματα τα οποία σαρώνουν από άκρη σε άκρη την πόλη σε δύο βάρδιες. Ουσιαστικά απολυμαίνουμε όλη την πόλη. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε στάσεις, σε παγκάκια, απολυμαίνουμε κάθε μέρα όλα τα νοσοκομεία και όλο αυτό γίνεται με όλους αυτούς τους ανθρώπους που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν πάρει ειδικές άδειες, ο νόμος το προβλέπει, αλλά είναι εκεί και είναι εκεί έξω», ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Πηγή: Pagenews.gr