Κώστας Μπακογιάννης κορωνοϊός: «Φέτος θα κάνω Πάσχα στο μπαλκόνι μου»

0
48

Κώστας Μπακογιάννης κορωνοϊός: Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αθηναίων θέλει να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών μας και να μην μείνει κανείς μόνος του στο σπίτι, τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Ερωτηθείς πού θα κάνει Πάσχα, ο κ. Μπακογιάννης είπε πως θα κάνει στο μπαλκόνι του. «Τι να κάνω. Δεν μπορώ να δυστυχώς να ψήσω στο Καρπενήσι, οπότε θα ψήσω στο μπαλκόνι μου κι ο Θεός βοηθός».

«Ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, όλοι οφείλουμε να καταθέσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το δικό μας στοίχημα στην Αθήνα είναι να μην μείνει κανένας μόνος του», είπε χαρακτηριστικά. «Παίρνεις στο 1595 τηλέφωνο. Έχουμε το τηλεφωνικό μας κέντρο το οποίο συνδέεται με μια ομάδα κοινωνικών λειτουργών που αξιολογούν τα αιτήματα που δέχονται και έρχεται ένας άνθρωπος του Δήμου Αθηναίων, σου χτυπάει την πόρτα και δίνει ό,τι χρειαστεί» ανέφερε.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» οι διαφορές του είναι δύο.Πρώτον οι παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς πλέον το πρόγραμμα είναι πολυδύναμο, μπορεί δηλαδή να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός ανθρώπου που είναι σπίτι . «Η δεύτερη μεγάλη διαφορά είναι ότι είναι ένα πρόγραμμα που το έχουμε επεκτείνει και διευρύνει προκειμένου να καλύψει όλες μας τις ανάγκες» υπογράμμισε.

Πηγή: Pagenews.gr