Κώστας Δόξας: Συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης

0
65

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, και κρατείται στο Α.Τ Λευκού Πύργου

Ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Δόξας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, και κρατείται στο Α.Τ Λευκού Πύργου. Ειδικότερα, συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, την πρώτη μήνα έπρεπε να καταβάλει το σύνολο της διατροφής, κάτι που μέχρι και χθες δεν είχε φροντίσει να τακτοποιήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον κ. Δόξα να αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500 ευρώ στα 300.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση από το 2018, ενώ ο χωρισμός τους υπήρξε ιδιαίτερα επεισοδιακός, αφού η σύζυγος του Κώστα Δόξα έχει καταθέσει σε βάρος του μηνύσεις και αγωγές για ξυλοδαρμό, βιαιότητα, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά.

Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς η γυναίκα κατήγγειλε συγκεκριμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας φέρνοντας μάλιστα στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες στις οποίες, όπως ανέφερε, αποτυπώνονταν τα βίαια ξεσπάσματα του τραγουδιστή. Ο ίδιος είχε αντικρούσει τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για τα γεγονότα που επικαλείται η πρώην σύζυγός του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr