Κώστας Καραμανλής: Σπάνια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

0
28

Ο Κώστας Καραμανλής έχει σίγουρα πολλές φωτογραφίες με τον θείο του Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά παρακάτω μπορεί να δείτε μια φωτογραφία που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως σπάνια. Πριν δείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, θυμηθείτε μια ακόμα που είχε δημοσιεύσει το pagenews.gr πρόσφατα ή το διάσημο βίντεο με το χαστούκι του Κωνσταντίνου Καραμανλή στον Θόδωρο Ρουσόπουλο.

Σε σχέση με την παρακάτω φωτογραφία, αυτή τραβήχτηκε πριν από αρκετά χρόνια και απεικονίζει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον ανιψιό του, Κώστα. Η εν λόγω φωτογραφία έχει τη δική της αξία, καθώς δεν έχει προβληθεί αρκετά από τα Μέσα και αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο της οικογένειας Καραμανλή.

Το στιγμιότυπο προέρχεται από το αρχείο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 1980.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μαζί με τα αδέρφια του και τον πρώην πρωθυπουργό και ανιψιό του, Κώστα Καραμανλή, έξω από το σπίτι τους, στην Πρώτη Σερρών.

Κώστας Καραμανλής: Σπάνια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Κώστας Καραμανλής: Σπάνια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Τι είναι το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι επιστημονική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1998. Αποστολή του είναι η μελέτη πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων και η διατύπωση προτάσεων πολιτικής με γνώμονα την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και την ισόρροπη ανάπτυξη κράτους, αγορών και κοινωνίας, τη χρηστή διακυβέρνηση και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Το έργο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας περιλαμβάνει ερευνητικά προγράμματα, εκδόσεις, εκδηλώσεις, εκπαίδευση και επιμόρφωση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων: κράτος και κοινωνία, οικονομία και ανάπτυξη, εκπαίδευση, επιστήμη και πολιτισμός, διεθνής πολιτική και ασφάλεια, πολιτική και ιδεολογία.

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας στοχεύει μέσω της αριστείας στην ποιοτική βελτίωση του πολιτικού διαλόγου σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο. Για τον σκοπό αυτό:

  • Προσφέρει ένα ανοικτό βήμα δημόσιου και πολιτικού διαλόγου
  • Προάγει την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών
  • Συνδέει την επιστήμη, την αγορά και την κοινωνία των πολιτών με την πολιτική
  • Καταγράφει και αναλύει κριτικά τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ε.Ε. και στον κόσμο
  • Παράγει συστηματικές έρευνες με τη συμμετοχή καταξιωμένων πανεπιστημιακών και ερευνητών
  • Συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτικής με βάση τεκμηριωμένες αναλύσεις και προτάσεις
  • Ενημερώνει, εκπαιδεύει και επιμορφώνει νέους επιστήμονες, επαγγελματίες, δημοσιογράφους και πολιτικά στελέχη στη διαμόρφωση πολιτικής

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr