Κότσιρας: «Έχω πει σπουδαία τραγούδια – Δίνουμε πλέον χώρο στα νέα παιδιά»

0
15

Κότσιρας: «Καθόλου δεν αναπολώ στιγμές από την αρχή της καριέρας μου»

Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή το νέο του άλμπουμ, Παράθυρο στο άπειρο, με την παρουσία σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Νταλάρας και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Mιλώντας στην κάμερα του Πρωινού Σουσού, δήλωσε ότι: «Είμαι στην πιο ώριμη φάση της ζωής μου. Έχω περάσει τη φάση των σουξέ, κάνω μία δουλειά για τη μουσική και όχι για να υπάρχω στον χώρο.

Είμαστε μια κανονική οικογένεια. Τραγουδάμε στα παιδιά μας όπως όλοι, δεν τραγουδάω παραπάνω από άλλον γονιό. Προσπαθώ να μην συνδέσουν τα παιδιά μου τη μουσική με δουλειά, ότι τους στερεί τον μπαμπά τους.

Έχω ζήσει αυτό το πράγμα. Δεν έχω άγχος να ξανακάνω σουξέ, με ενδιαφέρει να κάνω καλή μουσική, να μείνουν πράγματα πίσω μου. Έχω πει σπουδαία τραγούδια από σπουδαίους δημιουργούς, δεν το αμφισβητώ, απλώς νιώθω ότι είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου. Υπάρχουν πάρα πολύ καλά νέα παιδιά και τραγουδιστές και συνθέτες. Εμείς τώρα τελειώνουμε, χώρος και χρόνος στα νέα παιδιά! Αυτή η ενασχόληση με την σκηνή κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν είναι κάτι που με φοβίζει»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr