Κόβεται εκπομπή στο Mega

0
7

Αυλαία κατεβάζει αύριο ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρότζεκτ του ΜΕGA. Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι “Ενα εκατομμύριο Γεν” με την Σμαράγδα Καρύδη, το τελευταίο επεισόδιο του οποίου θα προβληθεί αύριο στο Μεγάλο κανάλι μετά από 70 επεισόδια που βγήκαν στον αέρα.

H Σμαράγδα Καρύδη είχε από την αρχή εκφράσει τις επιφυλάξεις της για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Και παρά το γεγονός ότι πήγαινε καλά και το είχαν στηρίξει και πολύ από τον σταθμό με application που είχαν δημιουργήσει αλλά και σχέδια να βγει το παιχνίδι στην αγορά του εξωτερικού, η πορεία του αποδεικνύεται πολύ σύντομη γεγονός που γεννά πολλά ερωτήματα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε και το mediaday.gr, η Σμαράγδα Καρύδη, όχι μόνο παραμένει στο Mega, αλλά ήδη ετοιμάζει και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στο κανάλι που είναι ένα κόνσεπτ γνωστό και αγαπητό σε όλους που και η ίδια γνωρίζει πολύ καλά.

Αυτό δεν είναι άλλο από το «Celebrity Game Night» που παρουσίαζε η ίδια στο παλιό MEGA λίγο πριν το κανάλι κατεβάσει ρολά και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του ΑΝΤ1 με τον Θοδωρή Αθερίδη. Τα γυρίσματα πρόκεται να ξεκινήσουν αμεσα, για να βγει στον αέρα αρχές Φεβρουαρίου σε εβδομαδιαία προβολή με επικρατέστερες μέρες είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή.

Οσο για το ποια εκπομπή θα πάρει τη θέση του “Ενα εκατομμύριο Γεν” σε καθημερινή βαση πριν το δελτίο, αυτό δεν είναι άλλο από το “Super Market Sweep”. Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι με τον Τόνι Σφήνο που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και οι ιθυνοντες του σταθμού πιστεύουν πολύ. Αυτό θα συμβεί από αρχές Φεβρουαρίου ενώ την ερχόμενη εβδομάδα το “Ενα εκατομμύριο Γεν” θα παίξει σε επανάληψη για μια εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr