Κρίστη Καθάργια: Η πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαυρίδη

0
61

Κρίστη Καθάργια: «Με έχουν απατήσει. Μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δε τη συγχώρησα ποτέ»

Λίγους μήνες μετά την είδηση, ότι χώρισε με τον Γιώργο Μαυρίδη, η Κρίστη Καθάργια παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, ως διαζευγμένη. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star», αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιό της, όσο και στο μεγάλωμα του παιδιού της, το οποίο και έχει αναλάβει μόνη.

«Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει, είναι ο ερχομός του Άκη, του γιου μου, στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό. Αλλάζει όλη σου η ζωή προς το καλό αυτόματα. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν προτεραιότητες στη ζωή σου αυτόματα» είπε αρχικά.

«Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δεν μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο» πρόσθεσε.

Αναφορικά με το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη, η Κρίστη Καθάργια ανέφερε: «Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο».

Σε άλλο σημείο, η ίδια είπε: «Με έχουν απατήσει. Μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δε τη συγχώρησα ποτέ. Έχω μετανιώσει για αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου. Το χειρότερο ελλάττωμά μου σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους μου είναι ότι είμαι εγωίστρια αλλά εγώ δεν νιώθω έτσι».

Όσο για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα μια επόμενη σχέση, η Κρίστη Καθάργια απάντησε: «Δεν βρίσκομαι καθόλου στη φάση του να βγω με κάποιον. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν θα το σκεφτώ καν. Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμη δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό. Σε αυτή τη φάση δε μπορώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr