Κρήτη: Ανατροπή στον θάνατο 30χρονου, δολοφονία κι όχι ατύχημα

0
128

Λόγοι ερωτικής αντιζηλίας πίσω από το έγκλημα

Άλλαξαν τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου ενός 30χρονου Ιρακινού στη συνοικία Καμινίων του Ηρακλείου, που αρχικά αποδόθηκε σε πτώση, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Οι μαρτυρίες από περίοικους σε συνδυασμό με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης άλλαξε τα δεδομένα και οι αστυνομικοί, κινήθηκαν πλέον προς την κατεύθυνση ενός 35χρονου Μαροκινού, τον οποίον και εντόπισαν στην περιοχή της Ιεράπετρας όπου και διέμενε.

Ο Μαροκινός είπε στους αστυνομικούς ότι καυγάδισε με τον 30χρονο, για τα μάτια μιας γυναίκας, στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον χτύπησε με ένα αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Επισήμανε δε στους αστυνομικούς πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Ο 35χρονος ερχόταν συχνά στο Ηράκλειο από την Ιεράπετρα για τη συγκεκριμένη γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία. Τη μοιραία νύχτα οι δύο άνδρες φαίνεται πως καυγάδισαν και πάλι και αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του30χρονου Ιρακινού.

Μαζί του συνελήφθη και η 36χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Και οι δύο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr