Κρήτη: Φωτιά τα ξημερώματα την περιοχή του Γιόφυρου

0
42

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιουνίου σε οικόπεδο, στην περιοχή του Γιόφυρου, στην Κρήτη. Η πυρκαγιά στη συνέχεια επεκτάθηκε σε παρακείμενη μάντρα με αυτοκίνητα. Τουλάχιστον εφτά αμάξια καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ακόμα τέσσερα υπέστησαν μεγάλες ζημιές. Μεγάλες είναι επίσης, και οι υλικές ζημιές στον χώρο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα, ενώ το ανακριτικό της Υπηρεσίας διερευνά τα αίτια κάτω από τα οποία εκδηλώθηκε.

Στο χώρο παρέμενε ως το πρωί ένα πυροσβεστικό όχημα υπό το φόβο τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Τεράστιες οι υλικές καταστροφές:

Το φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η φωτιά, η οποία ξέσπασε στο Γιόφυρο, σε χώρο όπου παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία ανήκαν σε εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.  Οχήματα, τα οποία βρίσκονταν εκεί για τις ανάγκες συντήρησης τους από συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο newhub.gr έκανε λόγο για μια φωτιά που προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές, όμως ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα ακόμη χειρότερα. Την ίδια ώρα ο φακός του newshub.gr κατέγραψε εικόνες από τα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν σημαντικές υλικές ζημιές. Κάποια εξ αυτών έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr