Κρυσταλλία: Μίλησε για τις τηλεοπτικές της «περιπέτειες» στο «Booth»

0
31

Η Κρυσταλλία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την έως τώρα εμπειρία της στο «Booth», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ο Θέμης Μάλλης μου έκανε την πρόταση και μου περιέγραψε το concept μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Θεώρησα πολύ ενδιαφέρουσα τη συνύπαρξη τεσσάρων γυναικών με διαφορετική πορεία κι αναφορές σε μια εκπομπή. Επιπλέον μου θυμίζει πολύ τις γυναικοπαρέες, που όλες μας λίγο πολύ ευχαριστιόμαστε να έχουμε σε όλες τις φάσεις της ζωής μας».

Παραδέχτηκε πάντως ότι δεν παρακολουθεί ιδιαίτερα τηλεόραση. «Πολλές φορές απλά τη βάζω όταν κάνω δουλειές στο σπίτι χωρίς να δίνω πολλή σημασία. Προτιμώ να βλέπω σειρές και ταινίες στο Netflix και το Amazon».

Σε ερώτηση ποιοι είναι οι στόχοι της στην τηλεόραση και εάν θα έβλεπε τον εαυτό της στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας ψυχαγωγικής εκπομπής, απάντησε με ειλικρίνεια:

«Μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου σε καινούργια πράγματα. Πάντα με αρχικό γνώμονα να διασκεδάζω και να ευχαριστιέμαι όσα κάνω. Εγώ επαγγελματικά κινούμαι στον χώρο της μουσικής, την αγαπώ βαθιά και είναι κομμάτι της ζωής μου. Τώρα, αν προέκυπτε κάποια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση που να θεωρώ ότι μου ταιριάζει και μπορώ να την υποστηρίξω, φυσικά και θα την εξέταζα με ενδιαφέρον και χαρά».

Επίσης, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι η εκπομπή έχει μεγάλη αποδοχή από τηλεθεατές κάθε ηλικίας, ενώ αποκάλυψε ότι η σειρά που παρακολουθεί όποτε της το επιτρέπει το πρόγραμμά της είναι οι «Άγριες μέλισσες»!

«Τις παρακολουθούσα, ενίοτε παρέα με τις γιαγιάδες μου! Απολάμβανα αυτή τη στιγμή κάθε φορά που μας δινόταν η ευκαιρία να βλέπουμε μαζί μια σειρά, όπως παλιά. Μου άρεσε πολύ η Ασημίνα στη σειρά ως τηλεοπτικός χαρακτήρας».

Η Κρυσταλλία μίλησε και για την προσωπική της ζωή:

«Ονειρεύομαι ό,τι ονειρεύεται ο κάθε άνθρωπος που μεγάλωσε σε μια όμορφη οικογένεια: Να υπάρχει μπόλικη αγάπη και στιγμές γεμάτες συναίσθημα, ακριβώς σαν αυτές που με κατέκλυζαν και εμένα ως παιδί»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr