ΚΤΕΛ: 68χρονος έφτυνε χωρίς μάσκα κι έλεγε πως έχει κάνει φόνους

0
90

ΚΤΕΛ: Ο 68χρονος έλεγε ότι έχει σκοτώσει 50 άτομα, έφτυνε στο πάτωμα και αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του.

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό που έφερε μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στα ΚΤΕΛ την Παρασκευή στους επιβάτες λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 19:00 από Αθήνα για Βόλο. Λίγο μετά την έναρξη του δρομολογίου, επιβάτης ηλικίας περίπου 68 ετών άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να φτύνει δίχως λόγο.

ΚΤΕΛ: Έλεγε ότι έχει διαπράξει 50 φόνους

Ο 68χρονος στα ΚΤΕΛ έλεγε ότι έχει σκοτώσει 50 άτομα, έφτυνε στο πάτωμα και αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του και να συνετιστεί με τα μέτρα, ενώ όταν μπήκε στο λεωφορείο δεν είχε δείξει ανάγωγη συμπεριφορά.

ΚΤΕΛ

Λίγο έξω από την Αθήνα, ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο και να καλέσει την Αστυνομία. Οι επιβάτες του λεωφορείου, συνολικά 32 είχαν τρομοκρατηθεί από τον 68χρονο.

Ο 68χρονος δεν συμμορφωνόταν, ενώ ο οδηγός τον παρότρυνε με ψυχραιμία να σταματήσει να φοβίζει τον κόσμο, να καθίσει στη θέση του και να τηρήσει τα μέτρα της πανδημίας.

Ο ηλικιωμένος φαινόταν να μη συνειδητοποιεί τις πράξεις του. Φώναζε όλη την ώρα λέγοντας άσχημα λόγια. Σε κάποια στιγμή κάθισε δίπλα σε νεαρή και άρχισε πάλι να λέει για τους φόνους που έχει διαπράξει.

Είχε προβλήματα υγείας

Όταν όμως έφτασαν στο λεωφορείο οι αστυνομικοί άλλαξε συμπεριφορά και στάση φόρεσε τη μάσκα του και σταμάτησε να τρομοκρατεί τους άλλους επιβάτες.

ΚΤΕΛ

Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να συνεχίσει το ταξίδι του για Βόλο, όταν ενημερώθηκαν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι αναγκάζεται να επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα. Τον προειδοποίησαν όμως, ότι αν ξαναπροκαλούσε με τη συμπεριφορά του, θα τον οδηγούσαν στο Αυτόφωρο.

Το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο, με καθυστέρηση όμως μίας ώρας και μετά από απερίγραπτη ταλαιπωρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr