Κυριάκος Κυριάκου: Επιστροφή σε ρόλο αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ

0
107

Κυριάκος Κυριάκου: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος παράγοντας θα αναλάβει ρόλο αντιπροέδρου, πιθανότατα β΄, καθώς ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διατηρήσει τον ρόλο του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου που έχει εδώ και καιρό. Καθόλου τυχαία δε θεωρείται η επιλογή του ρόλου του, καθώς επιβεβαιώνει τον διευρυμένο ρόλο που θα έχει ο Κυριάκος Κυριάκος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο τίτλος του αντιπροέδρου του δίνει την δυνατότητα να εκπροσωπεί την ΠΑΕ στα συμβούλια της Λίγκας.

Αναμένεται σήμερα να ανέβει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθεί πλήρως για όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ομάδα γίνεται «ως μέλος του ΔΣ, υπεύθυνου για θέματα Επικοινωνίας. Η είσοδός του στο ΔΣ θα επικυρωθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση».

Συντονιστής στα μίντια του Ιβάν Σαββίδη

Η επιστροφή του Κυριάκου δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρόλο των Παναγιώτη Αρωνιάδη και Λευτέρη Δούκα που έχουν επιφορτιστεί την καθημερινή ενημέρωση του Τύπου και κατ΄ επέκταση και του κόσμου. Ο Κυριάκος Κυριάκος θα συνεισφέρει σε θέματα καθορισμού της γενικής πολιτικής πάνω στα θέματα επικοινωνίας, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και συντονιστικό ρόλο στα μίντια του Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις και γι’ αυτό το ζήτημα.

Πηγή: Pagenews.gr