Κυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία του με δυο κοριτσάκια στην Τήνο

0
96

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μικρούς θαυμαστές φαίνεται πως διατηρεί ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρέθηκε στην Τήνο για το Σαββατοκύριακο και μία σύντομη απόδραση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Τήνο για το Σαββατοκύριακο και μία σύντομη απόδραση, όπου φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία για μια βουτιά στην παραλία Μπάλος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η σέλφι με τις μικρές «θαυμάστριες» του

Ο πρωθυπουργός μίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοριτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια «σέλφι» μαζί του.

Ημέρα του πατέρα σήμερα και με δεδομένο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά, δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί στα κοριτσάκια, που στη συνέχεια ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram.

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα από την Τήνο για την Αθήνα, καθώς αύριο το πρωί θα πάει στην Αίγυπτο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, όπου στο Κάιρο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Σίσι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Λίγα λόγια για τον πρωθυπουργό

O Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει ενεργά στην πολιτική από το 2004 και σήμερα είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

O Κυριάκος Μητσοτάκης (4 Μαρτίου 1968) είναι Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός της χώρας. Στο παρελθόν έχει διατελέσει:

  • Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (2013-2015) και
  • Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας (2015).
Κυριάκος Μητσοτάκης

Η πολιτική σταδιοδρομία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει ενεργά στην πολιτική από το 2004, οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στην Β’ Αθηνών. Ο κ. Μητσοτάκης τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, καθώς και τον Σεπτέμβριο του 2007 εξελέγη βουλευτής όντας πρώτος σε ψήφους. Στη συνέχεια εξελέγη και πάλι βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2009 και το 2012.

  • Στις εκλογές του 2012 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ.
  • Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξελέγη για πέμπτη φορά βουλευτής της ΝΔ.
  • Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 εξελέγη ξανά βουλευτής.
  • Διετέλεσε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τις 25 Ιουνίου 2013 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2015.
  • Από τις 10 Ιανουαρίου 2016 είναι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ως υπουργός

Ως υπουργός ο Μητσοτάκης επέβλεψε την απομάκρυνση εκατοντάδων σχολικών φυλάκων και καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, ενώ υπήγαγε υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας και διοικητικούς υπαλλήλους των πανεπιστημίων σε ένα πρόγραμμα κινητικότητας. Σε έκθεση του ΔΝΤ το καλοκαίρι του 2014 διατυπώνονταν επικρίσεις για τον περιορισμό των απομακρύνσεων από το δημόσιο τομέα σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων και για τη μη χρήση κριτηρίων σχετικών με την απόδοση των εργαζομένων.

  • Μετά την ήττα της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ορίστηκε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.
  • Τον Σεπτέμβριο του 2015 έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και εξελέγη πρόεδρος τον Ιανουάριο του 2016, κερδίζοντας τον β` γύρο των εκλογών.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε άνοιγμα σε πρόσωπα που δεν τον στήριξαν, ενώ όρισε τους Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκηως αντιπροέδρους. Στην πρώτη του ομιλία στην Κ.Ο. της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα θα ασκούσε σκληρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 η Νέα Δημοκρατία νίκησε με 39,85% και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε πρωθυπουργός της χώρας μία μέρα αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr